Taas pitää siirtyä seuraavan hevon luo, kun Lorppa lähtee Kiiminkiin jollekkin ylläpitoon. Suoraan sanottuna vituttaa ja rankasti.

Tiedä enää, että lopettaakko koko harrastus vai raahautuakko tunnille.. Mietin vaan, että osaanko minä enää kenenkään käskettävänä olla, kun ollu vuoden jo pois tunneilta.. Kai sitä oppii taas. Toisaalta taas houkuttais lopettaa koko hevostelu, eiköhän tuo ole jo tarpeeksi, mutta mitä järkeä heittää hukkaan viittä vuotta, jos vielä innostusta löytyis.

Ennemmin haluaisin taas vuokrahevosen, mutta kun nekin on niin kiven alla, niin mistäpä löydät. Yhdelle tänään soittelin, mutta sillä oli jo käynyt joku testaamassa ja oli kuulemma sen verran hyvä, ettei tarvinnut enempää ihmisiä testaamaan.

Toisaalta sit haluaisin saada omaa tasoani paremmaksi ja näin, mutta kun tunnitki maksaa niin helvetisti. Nyt kuitenki vakavasti harkitsen tuntien alottamista Äimäraution ratsastuskeskuksella. Mietin vain, että alotanko estepainotteisella vai ihan yleispanotteiselle. En tiedä. Näkee joskus...

Tulee kyllä ikävä Lorea, oli se sen verran mukava hevonen ja sen kanssa oli oikeesti hauskaa, vaikka vähän pelleiliki välillä. (: