No aloitetaan ensin hyvistä asioista, pe-la oli Qstock. Kävin perjantaina vähän vaan vilkuilemassa jotain, kun ei huonolla ilmalla innostanut olla seisomassa sateessa. Lauantai sitten oliki jotai niin parasta ! Ensimmäisenä Petri Nygård - tajuttoman hyvä fiilis ja sai nauraa ittensä kipiäksi. Erittäin Petrin tapaista oli toki se, että lavan "taustana" oli piirretty nainen tietenkin haarat auki ja sukuelimet esillä, minkä kautta sitten Petri&kumppanit tulivatkin lavallej ja poistuivatkin sitä kautta - ei pidä tietenkään myös unohtaa miehen taustatanssijoita, jotka tanssivat loppuvaiheessa stringit päällä.
Petrin jälkeen juostiinki päälavalle kattoo mitäs muutakaan, kuin FINTELLIGENSiä! Pojilla oli tajuttoman hyvä show ja hienosti ottivat yleisön mukaan. Elastinen ja Iso H totesivat, että kyllä paikalla taitaa enemmän muijia olla, kuin jätkiä. Huudattivat nimittäin ensin muijat ja sitten jätkät ja kyllä sitä meistä enemmän ääntä lähti ;)
Elan, Iso H:n ja DJ Evok:n jälkeen vuorossa oli Klamydia, joka ikävä kyllä jouduttiin jättää kesken, kun alko tulee vettä ja nälkä iskee sen verran, että alko heikottaa. Siinä välissä sitten suunnattiinkin keskustaan syömään mäkkäriin ja moikkailee tuttuja.
Meinasin Reckless Loven skipata, mutta voin sanoa, että kiitos Elina, kun raahasit mut sisälle. voiluojamitämiehiä!!! <3 Mä en vaan tajua, että miten Olli saa heitettyy jalat niin ylös ja miten sen lantio liikkuu niin jumalattoman seksikkäästi. Gah, haluan tuollaisen kivan pitkälettisen Glam rock-miehen, kuten tää Olli on - tai no sanotaanko näin, kuka tahansa bändistä kelpais. Pari biisiä olin noilta aikasemmin kuullu, mutta nyt sitten alkanu kuuntelee enemmän, kun tajusin keikalla, kuinka hyviä ja jumalattoman komeita ne on :D
Reckless Loven jälkeen sitten käytiinki kattoo enää Europe, joka myöskin oli hyvä, paitsi mulla tuli yhessä vaiheessa sellanen olo, että pää leviä ja pakko päästä pois. Pari biisiä istuttiin vähän matkan päässä - kunnes alko soimaan The Final Countdown'n ensimmäiset sävelet, siinä vaiheessa meinas jäähä laukku matkasta ja tupakit lentää pitkin maita ja mantuja, mutta kuitenkin ehjänä (ja tavarat mukana) selvittiin kuuntelemaan TFC melkein eturivistä ja oli aivan mahtavaa <3

Rakastan muutenkin festareita yli kaiken (okei, olen käynyt tasan kaks kertaa Qstockissa, mutta silti!) Se tunnelma, porukka, kaikki on jotain niin jumalallista, että ei rajaa. Voisin viettää koko elämäni vaan festareilla hengaten parin hyvän kaverin kans ja samalla tutustuen uusiin ihmisiin. Ihan tuntemattomatki saatto tulla juttelee, mikä tietenki oli ihan huippua, koska porukka oli niin mukavaa. Olihan niitä känniääliöitäkin liikkeellä, mutta ei ne mun festaritunnelmaa pilannu, olin ihan fiiliksissä - varsinki lauantaipäivän ja illan ja yön -, että sitä olo tilaa ei ois voinu kukaan pilata. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa-AAAAAAAAAAAAAAAAAA oon vieläki ihan fiiliksissä ja väsyttääkin siihen malliin, että on tullu pari päivää riehuttua aika lahjakkaasti ja nukuttua huonosti, eli minä kiitän ja poistun takavasemmalle :)